zinineenuitje


Je mag gemiddeld aan 2,4 groepsuitjes per jaar deelnemen, volgens de statistieken. 

gratis uitje voor organisatoren

Dat kunnen teambuildings activiteiten zijn, een middag vrijwilligerswerk, of gewoon bowlen en steengrillen (Dat laatste zou wettelijk verboden moeten worden….) 
Volgens die zelfde statistieken ben jij waarschijnlijk NIET de organisator. Maar je weet wel wie jouw vriendenuitje, familiereunie, bedrijfsuitstapje of sport team uitje voor je organiseert.

gratis groepsuitje
Die organisator werkt zich drie keer in de rondte om een goede dag te kiezen, het budget uit te vissen, de deelnemers uit te nodigen, op diverse plaatsen offertes aan te vragen en uiteindelijk te reserveren. Om nog maar te zwijgen van de persoonlijke wensen die uiteen lopen van “Mijn haar mag niet nat worden”, “ik mag niet bowlen van de fysio ” tot “Ik mag geen gluten” en “Kan ik om 19.00 uur naar huis want ons mam is die dag jarig”.
Jawel,.. zo’n organisator heeft een hele kluif aan jullie uitje.

En u mag jij die persoon een GRATIS UITJE cadeau doen.

Vertel mij wie jullie uitstapje organiseert, en waarom volgens jouw een GRATIS UITJE mag krijgen. Stuur me een mailtje met de naam van de organisator en welk soort uitje hij/zij voor je regelt (familie uitstapje, dagje weg met de postzegelclub, Boot Camp met de rugby of middagje van de Brabantse Plattelandsvrouwen,… )

Wanneer?
Zaterdagmiddag 22 april a.s. gaat dit verrassingsuitje plaats vinden. Hiervoor ontvang ik de gasten graag om 14.00 uur. We gaan van start met een welkomstdrankje. Daarna gaan de deelnemers een hele leuke middag beleven. Daar ben ik van overtuigt.
Ik heb er nu al zin in, hopelijk jullie ook!

Wat en waar ?
Wat we gaan doen blijft nog even een verassing, maar als jullie door deze website heen surfen, ga je leuke activiteiten tegenkomen die jullie deze middag wellicht gaan beleven. De locatie waar deze verrassing gaat plaatsvinden, wordt alleen bekend gemaakt aan de deelnemers (na reservering). Waarschijnlijk zal dit in de regio Valkenswaard zijn.

Wat moet je er nog voor doen?
Na aanmelding helemaal niets.  Rond 20 april kun je een mail verwachten waarin de definitieve locatie van dit cadeau bekend word gemaakt. Hoop dat het samen met jullie een leuke middag met veel plezier gaat worden.

Bijzonderheden:
Dresscode: informele outdoor kleding

 

Nog geen reakties

Reageren