Workshop haal rendement uit Twitter 2.0


Workshop Twitter 2.0

Je wilt graag meer volgers!
Je zou graag je product of dienst effectiever aan de man willen brengen!
Je wil graag in contact komen/blijven met klanten!
Je wil dat mensen zich aan je gaan binden!
Je wilt vertrouwen kweken via Twitter
Kortom, je wil rendement uit je twitteraccount! 

Indien je van mening bent dat je je twitteraccount niet effectief gebruikt, is dit de perfecte cursusavond om je beter in het zadel van de social media te krijgen.
Ik ga je niet alleen uitleggen hoe je twitter kunt inzetten om meer doelgericht te kunnen communiceren, maar er is meer dan twitter om aan je personal branding te werken. Andere social mediatools zoals facebook en Linkedin en Path komen ook aan bod.

inhoud:
Webcare.
Vergroot je relevante volgers.
Marketing en twitter
Personal branding
Hoe kun je meer rendement uit deze mediatool genereren?

 

snel bellenMeld je aan via deze knop, of vraag meer info.

 

Het is handig als je  je laptop meeneemt! 
Kosten 70,- euro p.p.

Minimaal 6 deelnemers.

Besloten workshops.
Er is een groeiende vraag naar inhouse-training op social media gebied, gericht op jullie bedrijf of organisatie, waarbij het “bedrijfsmatig twitteren” centraal staat. Behalve dat je al je eigen medewerkers een training laat volgen hoe om te gaan met twitter (en social media) ga ik ervoor zorgen dat de neuzen in dezelfde richting staan, qua communicatie naar buiten.
Deze workshop is ook zeer geschikt voor ondernemers-clubs.

Bart
06-54308644

 

Tags: , , , , , , ,

7 Reakties op “Workshop haal rendement uit Twitter 2.0”

 1. Mark 5 december 2011 op 12:32 #

  Deze workshop heb ik de vorige keer bijgewoond en kan melden dat deze informatief en verhelderend was. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat Bart niet moeilijk doet als de workshop uitloopt. Ook na de workshop, staat Bart je graag te woord voor eventuele vragen.

  Ik vond het een leuke, leerzame en verhelderende workshop! Aanrader!

 2. @liekeSLIM 20 december 2011 op 09:30 #

  Goede workshop, hierdoor is het voor mij duidelijker wat ik met twitter kan en hoe ik dit het beste kan gebruiken. Informeel en ruimte voor eigen inbreng. Zeker de moeite waard om bij te wonen!

 3. Sophie Heltzel 2 februari 2012 op 17:40 #

  Ik heb de workshop ‘twitteren voor beginners’ gevolgd. Bart legt goed uit wat de do’s en dont’s van het twitteren zijn en wat je ermee kunt bereiken. Daarbij kijkt hij niet op de klok, hij neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. Na de workshop ben je een stuk wijzer.

 4. VICV 24 maart 2012 op 13:49 #

  Tijdens onze bijeenkomst op 15 februari j.l. heeft Bart voor ons een workshop Social Media verzorgd. Hij heeft dit uitstekend gedaan. Een aanrader dus!

 5. léon berkers 10 april 2012 op 10:05 #

  afgelopen week heb ik bij de rooiesok de twitterworkshop 2.0 gevolgd.
  een leuke workshop die speciaal is samengesteld voor gevorderden twitterraars. tijdens deze avond heb ik veel interessante tips en tools gekregen van de cursus leider.
  en net zoals de mede cursisten nieuwe volgers en dus nieuwe contacten.. het is aan mij om dit dus verder uit te breiden…

  het was zinvol en leuk tegelijk

 6. Marianne Hoeks-van den Berg 10 april 2012 op 10:07 #

  Ik ben zeer tevreden over de workshop omdat het een goede mix is tussen hoe Twitter inhoudelijk te gebruiken naast overige Social Media aanbod en de praktische toepassingen waar ook veel mensen nog te weinig van af weten, zoals ikzelf. Zaken die je meteen kunt toepassen maar ook nadenken over wat je nu zelf echt met twitter wil bereiken en daar op inspelen. Om eerlijk te zijn denk ik dat je er nog meer uit zou kunnen halen door er een vervolg aan te geven. Ook pluspunt, de tips over waar je bepaalde informatie kunt vinden. De moeite waard voor mij!

 7. Christel 12 april 2012 op 17:36 #

  De workshop was erg leuk, verfrissend, informeel, informatief en persoonlijk.
  Er was naast de duidelijke presentatie veel ruimte en aandacht voor persoonlijke vragen en suggesties.Ik heb er zeker wat van opgestoken. Een aanrader voor mensen die al twitteren maar er nog meer uit willen halen.