Vuurspuwen met oud en nieuw is veel sensationeler dan vuurwerk


Als JIJ gaat uurspuwen met oud en nieuw, en je buurman blaast voor 1500,- euro vuurwerk de lucht in,….. wat denk je dat de meeste impact achter laat?
Het is werkelijk vreselijk sensationeel als jij met enkele vrienden/vriendinnen hele grote vette vlammen te blazen tijdens je oud en nieuw viering, en je begrijpt dat wij je daarbij van dienst willen zijn.

Hierboven een stukje van de workshop ter voorbereiding van de 2e wereldrecordpoging, maar met wat aanpassingen kun jij daar staan, ter voorbereiding van de komende jaarwisseling.
Wil jij iets wat veel sensationeler is dan vuurwerk tijdens oud en nieuw?
Willen jullie meer weten over deze workshop?
snel bellen

Wat?
Als je zo’n workshop vuurspuwen wilt volgen dien je met minimaal TWEE PERSONEN in te schrijven.
Je krijgt met 2 personen uitleg over de te gebruiken materialen, en vooral welke materialen je NIET mag gebruiken bij vuurspuwen. Ook andere risicovolle factoren gaan we bespreken.
Daarna gaan we jullie beide leren vuurspuwen.
Aanvullend gaan we jullie laten zien hoe je de veiligheid van jezelf, de omstanders en omgeving kunt waarborgen.

Waar?
De workshops vinden plaats in Valkenswaard. Bij voldoende deelname gaan we wellicht kijken of we elders in het land locaties kunnen vinden waar we deze kunnen verzorgen, wellicht wel op een locatie die jullie me aandragen.

Wanneer?
De eerste zondag in November om 13.00 uur
En na aanmelding ontvang je de exacte locatie

Kosten:
Per persoon € 45,- en we verwachten je met minimaal 2 deelnemers. Je mag natuurlijk ook met je complete vriendengroep mee doen, dan jelern we jullie samen vuurspuwen zodat je dat met oud en nieuw zelf kunt uitvoeren en de complete straat overbluffen.

vuurspuw_instructie_bart_jansens_004

Vuurspuwact?
Neen,… dat gaat nooit lukken in een middag. We kunnen je leren hoe je risico’s kunt inventariseren en hoe je daarmee om moet gaan. We gaan je de basisbeginselen leren van de techniek van het vuurspuwen, en daarmee kun je samen met je teamgenoot zelf een voorstelling mee gaan vullen. Voor de een is dat een demo van enkele minuten, en een ander team zal hun optreden aankleden met muziek, en een stoere dansact. We laten het helemaal aan de deelnemers om te beslissen hoe je een performance met vuurspuwen in elkaar kunt zetten die bij jullie past.

OPM: Voor degene die weten dat ze het oudjaar niet kunnen laten om alcohol te drinken voorafgaand aan jullie vuurspuwact, klik deze pagina snel weg, want dat is een voorwaarde om het leuk en gezellig te houden.
DIT willen we niet !

Tags: , , , ,

Nog geen reakties

Reageren