UNIEK groepsuitje grotere gezelschappen


Jullie willen een UNIEK groepsuitje grotere gezelschappen.

INCLUSIEF een ontvangst met koffie & plak cake en een lunch.
Tijdsduur: van 10.30 tot 16.00 uur. Prijsindicatie: v.a. 87,50 p.p. (sterk afhankelijk van de keuzemogelijkheid en de groep grootte, neem dus even contact met me op)

Grotere gezelschappen bied meer keuzes.

Jullie zijn met meer dan 100 deelnemers, en het is lastig iets origineels te verzinnen waar iedereen in zich kan vinden. Mag ik je daar aub bij helpen, ik doe dat namelijk met veel plezier?

uniek groepsuitje grotere gezelschappen Vooral bij grotere gezelschappen is makkelijk om met een breed arrangementenpakket voor ieder wat wilt te verzorgen. Vaak bestaan de wat grotere gezelschappen uit deelnemers met uiteenlopende leeftijden en interesses. Daarom heb ik speciaal voor grotere gezelschappen een arrangement samengesteld met werkelijk unieke groepsactiviteiten, maar o de wat meer gebruikelijke bezigheden. In deze teambuildingsdag zijn zowel actieve, als creatieve groepsactiviteiten opgenomen. Wat wil je nog meer.

Speciaal voor jullie gezelschap op maat.

Ik wil daarom graag samen met de organisatie een arrangement samenstellen van 5 totaal verschillende activiteiten, waarbij alle deelnemers hun eigen combinatie van 3 onderdelen kunnen kiezen. Hierbij kun je kiezen uit oa Brandweeractiviteiten, een tandemtocht, workshop schilderen en mozaïek maken, een GPS speurtocht, vuurspuwen, of een rondje steppen en badkuip-varen, schietclinnic met handboog en blaaspijp.

Extra’s: Een aansluitend borrel uurtje, barbecue, buffet of feestavond zijn bespreekbaar.
Bijzonderheden: Op onze eigen locatie zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig dat douchen en omkleden geen probleem is.

snel bellen

Tags: , ,

Reageren niet mogelijk