Transport van water


Watertransport
In uiteenlopende situaties kan watertransport een uitkomst bieden.

Het leegpompen van ruimtes waar (ongewenst) water in zit.
Het transporteren van schoon water naar sanitaire voorzieningen op evenementen en party’s.
Het verpompen van water om een groot aantal terreinauto’s mee schoon te wassen.
Aanleg van watertransport bij sport- en spelactiviteiten zoals het  opspuiten van water bij ijsbanen, volpompen van vijvers, het verzorgen van waterspelletjes.

We kunnen max 3200 liter water per minuut transporteren (2 pompen), dus als er behoefte is aan veel schoon water, dan willen we jullie daarmee van graag dienst zijn.
In sommige gevallen is het noodzakelijk om de hygiëne van het drinkwater te garanderen, maar meestal hoeft de organisatie daar geen rekening mee te houden. Wij kunnen veel schoon water transporteren over enkele honderden meters afstand.

Watertransport:
Met groot plezier zijn we jullie daarmee van dienst.
We kunnen water wegpompen vanuit de locatie waar dat water ongewenst is, bv een zwembad bij onderhoud of een ondergelopen kelder.
Het kan ook zijn dat er water nodig is op een locatie, wij kunnen dan veel water transporteren vanuit een bron die daarvoor beschikbaar is. De opdrachtgever zal dus zelf voor een bron moeten zorgen. Dat kan b.v. vanuit een waterput aan de straat, vanuit een bron of riviertje.  We verhuren onze materialen niet zonder bediening en toezicht.
Ook kunnen we diverse water armaturen meeleveren die ingezet kunnen worden bij activiteiten waarbij water een belangrijke rol speelt, denk hierbij aan verdeelstukken, straalpijpen, schuimkannon, nevelstraalpijpen e.d.

Schoon water:
We verpompen nooit vervuilde vloeistoffen, modder, olieresten, chemische middelen e.d. Onze pompen blijven schoon van deze vervuiling.

Bijzonderheden:
Op 1 van die pompen zit overigens een professionele biertap, wellicht handig voor evenementenorganisaties.
Indien er toestemming nodig is voor het opnemen van water is de opdrachtgever daarvoor zelf verantwoordelijk. Wij verzorgen alleen de techniek inclusief de dienst.

SONY DSC

Kosten:
Deze hangen erg af van de opdracht.
Om toch enige indicatie te geven:  een uur watertransport aanleggen, water verpompen, inpakken en opruimen kost 55,- euro.  Hierbij is het eigenlijk alleen mogelijk om “kleine klussen” te verzorgen. Bij grotere opdrachten is een tweede medewerker noodzakelijk indien de opdrachtgever zelf geen assistentie kan verrichten. Dan wordt het tarief 90,- euro per uur.
Reiskosten: Indien we verder dan 10 km van onze eigen woonplaats Valkenswaard moeten rijden zijn er reiskosten die we in rekening brengen. deze bedragen 0.80 per kilometer berekend over de heen en terugreis

Betaling:
Per bank: In overleg presenteren we jullie een kostenoverzicht en dan kan die 2 weken voorafgaand aan de betreffende datum totaal worden overgemaakt.
Contant: Dan willen we graag het totaalbedrag bij aanvang van onze diensten ontvangen.

Vragen:
Neem gerust even contact met me op, en ik zal een passend voorstel aanbieden.

Groet, Bart Jansens

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Nog geen reakties

Reageren