Meest Gestelde Vragen

Uit jullie reacties heb ik de meest voorkomende verhalen verwerkt in de beschrijvingen van de arrangementen, maar hier enkele algemene vragen (met antwoorden)

Waar vinden deze leuke dingen plaats?
De meeste van deze arrangementen spelen af in Valkenswaard en Omgeving. Valkenswaard is een gezellig dorp met veel uitgaansgelegenheden, dus vandaar dat onze activiteiten hier hun roots hebben gevonden. Er zijn enkele arrangementen die erg mobiel zijn, waaronder de brandweergame en de workshops vuurspuwen. Voor alle andere arrangementen kun je je het beste even bellen, dan kan ik kijken waar we je het besta van dienst kunnen zijn.

Hoe moet ik betalen?
Daar kun je zelf kiezen. Als je per bank wilt betalen, willen we graag 14 dagen van te voren het totaalbedrag op onze bankrekening hebben staan. Je kunt ook contant betalen bij aanvang van je arrangement. Meestal is dat dus bij de organisatie die jullie activiteiten verzorgd.

En als er nu mensen afvallen?
Als je met 20 personen reserveert, er je komt maar met 18, dan is dat voor niemand leuk,…. ook niet voor jullie zelf. Helaas is het zo dat de diverse bedrijven die jullie diensten gaan verzorgen wel zijn ingesteld op 20 personen, dus je zult voor 20 personen moeten betalen.
Ik heb daarbij 2 adviezen voor je:
Zorg dat jij als organisator altijd ruim vooraf het totaalbedrag van alle deelnemers in handen hebt, dat scheelt ook voor jouw lastige situaties.
Als je niet heel zeker weet met hoeveel personen je komt, geef dan het minimaal aantal op. Ik merk dat er minder problemen zijn als je met meer mensen komt, dan met minder.

Hoe vroeg moet ik reserveren?
Daar is geen vaste regel voor te stellen. In het voorjaar is het drukker dan in januari, dus indien je ergens in maart boekt voor een evenement in mei dan heb je nog ruime keuze qua activiteiten en aanvangstijdstippen. Wanneer moet ik het definitieve aantal doorgeven? Geeft svp bij reservering het geschatte aantal op, en als je me 10 dagen voor je feestdag laat weten wat het definitieve aantal is ben ik daar erg blij mee.

Hoe moet ik reserveren?
Liefst telefonisch. Je kunt me een mailtje sturen, maar om alle details goed op elkaar af te stemmen bel ik je dan gewoon terug.
Daarna probeer ik alle onderdelen van je arrangement vast te leggen bij de diverse externe organisaties, en zodra ik weer of zij jouw groep van dienst kunnen zijn bel ik je terug en uiteindelijk stuur ik je een bevestigingsmail met daarin alle belangrijke gegevens zoals datum, tijdstippen, programma, deelnemersaantal, kosten en locaties waar je moet zijn.