Eet drank arrangement


In bijna al de  arrangementen is een diner, inclusief drank, opgenomen: een 3-uurs activiteit met daarna een 3 gangen keuzediner, inclusief drankafkoop. Wat kun je daarbij verwachten?
In overleg met jou, als organisator, bespreken we een geschikte locatie waar je kunt gaan eten en drinken met je groep.

In de drankafkoop is géén gedestilleerd inbegrepen! Als je wel sterke drank wilt, of mixjes wilt drinken, kun je deze ter plekke tegen een gunstig tarief bijbestellen.
Wees niet bang, na 3 uur hoef je heus de kroeg niet uit, maar houd er rekening mee dat 3 uur na aanvang van je arrangement, vervolg drankjes apart moeten worden betaald!

Wanneer je ervoor kiest om te gaan eten in een restaurant, duurt het arrangement slechts 2,5 uur. Dit verschil ontstaat doordat in een restaurant de kostprijs van een maaltijd hoger uitvalt, en we in de totaalprijs geen onderscheid willen maken.

Je kunt er voor kiezen om nà het geboekte feestarrangement naar een andere horecagelegenheid te gaan. Houdt er dan wèl rekening mee dat je op diverse plaatsen niet welkom bent als je als één groep tegelijk naar binnen wilt.

Voor suggesties of uitgebreidere informatie kun je me altijd bellen. Ook kun je ter plekke aan de ober of serveerster vragen waar je wellicht als groep wèl terecht kunt.

Andere arrangementen zijn natuurlijk mogelijk. Vraag daar naar bij de reservering.
Aanvangstijden: In overleg worden die afgestemd op jullie dagprogramma

Wil je meer informatie? Eén telefoontje, en ik sta je graag te woord.
Met vriendelijke groet, Bart Jansens

 

Tags: , , ,

Een Reaktie op “Eet drank arrangement”

  1. heidi wils 24 maart 2011 op 11:46 #

    bart is op dit gebied echt een meedenker, een creatieveling, een oplosser. hij luistert heel goed naar wat jij of je bedrijf zoekt of wilt, en bedenkt daar iets passends voor, om voor iedereen een onvergetelijk uitje te maken!

Reageren