Culicur, heerlijk eten op een ongebruikelijke locatie


Lekker uit eten op een ‘ongebruikelijke’ (niet horeca) locatie. 
Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij gaan proberen er een keertje te eten.
(Helaas kunnen we hier dus ook weinig gezellige foto’s plaatsen, dat zou te veel verraden van mogelijke lokaties…)

Wat is een Culicur ?

Een CULInaire verrassings diner op een CURieuze lokatie,
waarbij de lokatie veel stof zal doen opwaaien…

Wat kun je verwachten?
Nou, we vertellen je dus heel weinig, anders is de lol er helemaal af.
Het is een verrassingsdiner van ongeveer 4 a 5 gangen met de bijbehorende drankjes. Wij doen ons best er een speciale avond van te maken. Je zult er weinig conventionele gerechten tegenkomen die we serveren op een vreemde plek die we uiterlijk een uur van te voren verklappen.

Bij deze verschillende lokaties moet je denken aan ruimtes waar meestal andere (bedrijfs)activiteiten dan horeca-activiteiten plaatsvinden waar ook iets over te vertellen valt. De eigenaar/beheerder is ook altijd bij de Culicur aanwezig en geeft een korte rondleiding, of uiteenzetting van hetgeen zich rondom het dinner afspeelt. (We geven bewust niks prijs over de lokaties waar we al een leuke en overdadige avond hebben ervaren, dan lopen we de kans om voor jou de verassing te verraden..)

Wat kun je niet verwachten?
We serveren géén insecten of vreemdsoortige ingrediënten zoals je in sterke oerwoud-verhalen tegenkomt. We gaan géén aap slachten, we grillen géén hagedissen, roosteren of pocheren géén geitentestikelen. Zo gaan we ook niet op een ongezonde, stinkende of gevaarlijke lokatie zitten waar we nauwelijks over sanitaire voorzieningen beschikken.

Kosten
De kosten van een Culicur avond (incl. eten, drinken, toegang tot de bijzondere lokatie en geweldig gezelschap) wisselen enorm. Ze liggen meestal rond de 70,00 euro p.p.

Culicur voor bedrijven

Bedrijfsuitstapje:
Dan hebben we ook nog een leuke aangepaste Culicur voor bedrijven.
Wil je nu eens een leuk, orgineel uitje met je medewerkers, bel effe naar Bart om te kijken of je in overleg met hem tot een geschikte invulling kunt komen. Als organisator heb je geheel de keuze om op te gaan in het verrassend avondje op een onbekende lokatie. Ook jij springt dus in het diepe.
Als je wilt kunnen we ook een Culicur voor je verzorgen op een lokatie die je zelf aangeeft met een menu dat je zelf kiest.

Wij kunnen voor deze gelegenheid een Culicur verzorgen in uw bedrijf op de werkvloer of in een van uw andere geschikte ruimtes. Veelal beginnen we met een kort welkomswoordje en 1 of 2 voorgerechtjes. De grootste honger is dan weg en de eerste contacten met de gasten zijn dan al gelegd. Hierna zal een rondleiding of bedrijfspresentatie wat sneller in goede aarde vallen. Tijdens het hoofdgerecht en het dessert kunt u rustig de tijd nemen om met uw gasten wat dieper op hun wensen en vragen in te gaan. Het bijbehorend drankje zal de informele sfeer van deze presentatie benadrukken.
Culicur is een zeer geschikte combinatie van een bourgondische maaltijd en uw product- of bedrijfspresentatie. Uw presentatie vind op een bijzondere wijze plaats en u bespaard tijd en geld.

Wat kunt u van ons verwachten:
Wij verzorgen voor u de complete Culicur.
We richten de ruimte in met de benodigde tafels, stoelen, tafelaankleding, servies, bestek, eten drinken en de afwas voor u verzorgen (Stofzuigen achteraf zit er helaas niet in…).
We ontvangen uw gasten indien u dat wenst en stellen we ze aan u voor.

Wat moet u doen:
U hoeft bijna niets te doen, alleen even bellen om ons te boeken.
Bel ons voor meer informatie en we maken voor u een Culicur op maat. U moet ons een gedeelte van uw ruimte beschikbaar stellen en wij verzorgen op die plek een uniek etentje.
Na afloop leveren wij deze plek natuurlijk weer leeg op en kunt u weer verder met uw normale bedrijfsactiviteiten.

Meer informatie, bel me gerust, ik sta je graag te woord.

Bekijk hieronder enkele foto’s van een Culicur avond uit het verleden

Tags: , , , ,

2 Reakties op “Culicur, heerlijk eten op een ongebruikelijke locatie”

  1. Sharon Ding 6 november 2012 op 10:24 #

    kan het eventueel regio locatie veldhoven/eindhoven, voor zaterdag 8 dec, wat voor eten krijgen we dan geserveerd? is daar wel een keuze in?

    • Bart Jansens 6 november 2012 op 11:58 #

      Yep,.. die regio is geen probleem. Als je even contact met me opneemt zal ik je de (menu) mogelijkheden doorgeven.

Reageren