Spuit 11, een middag teambuilding met brandweeractiviteiten


Teambuilding: Spuit 11
Brandweermiddag, geprogrameerd voor teambuilding en personeelsuitstapjes.
De Brandweerexperience bestaat uit een teambuilding activiteit waar je, gewapend met brandweerhelm, slangen, pomp, brancards en nog veel meer brandweermaterialen, in de huid van deze tak van de brandweer kunt kruipen. Fun en actie staan daarin centraal.
En denk nou niet dat dit een echte “mannenmiddag” is, want we zien zeker zoveel fanatieke brandweervrouwen in actie dan heren.

Deze teambuilding is ingericht voor bedrijfsuitstapjes waarbij de samenwerking en teambuilding hoog in het vaandel staan. Ook personeelsverenigingen, die een recreatief programma wensen zijn hierbij uiterst welkom.

Programma:
Om het ijs te breken starten we met een brandweerquiz waarbij de theoretische kennis van de deelnemers getest gaat worden. Jullie moeten met brandweermateriaal bepakt een hindernisbaan over, lopen te zeulen met brandweerslangen en er is een behendigheidsparcours met een brandweerladder
Jullie sluiten slangen aan op een originele brandweerpomp, leggen een eigen watertransport aan en dan start het natte deel van de middag. Indien het weer het toelaat 9en de deelnemers dat zelf wensen) loop je een hoge kans op een nat pak .
Wat ga je doen? Je hoeft niet drijfnat te worden, maar het kàn natuurlijk wel!

Deze activiteit heeft een hoog competitief karakter

Tijdsduur: de activiteit, ongeveer 2 uur
Doelgroep: bedrijfsuitstapjes, teambuilding, personeelsverrenigingen
Kosten: 42,50 p.p. (min 490,- )
Locatie: Riethoven, of in overleg op jullie locatie
Optioneel voorafgaand: Koffie met vlaai bij aankomst a 4,50 p.p.
Lunch, broodmaaltijd met kroket en soep a 13,- p.p.
Optioneel: aansluitend op de brandweerexperience: Een heerlijke Bourgondische barbecue, 5 stukken vlees, salades, brood, sauzen a 16,50 p.p.
Een Brandweermaaltijd, 3 gangen. Soep, hoofdgerecht naar keuze vlees, vis of kip compleet met frietjes en salade en een ijsje na a 18,50 p.p.
Drankafkoop (bier, fris wijn) gedurende de brandweerexperience tot 1 uur na aanvang van je maaltijd: 16,- p.p.
bijzonderheden: Deze activiteit vindt normaal gesproken plaats bij een gastvrije cafe camping welke hun sanitaire voorzieningen voor je beschikbaar stelt. (douches en toiletten). Indien je geen gebruik wilt maken van hun horecadiensten (lunch of barbecue of brandweerdinner) wordt 4,50 in rekening gebracht voor het gebruik van hun voorzieningen.Deze activiteit kan echter op verzoek (in overleg) ook plaatsvinden op een locatie naar wens.

 

Klik hieronder en jullie teambuilding kan binnen 24 uur geregeld zijn:

 

 

Tags: , , ,

Nog geen reakties

Reageren